Despre noi

Totul a început de la o nuntă. A noastră!

Te-ai gândit vreodată că un photo booth sau o cabină foto oglindă poate fi surpriza pe care poți să o oferi invitaților tăi?

Invitații se vor bucura cu siguranță să interacționeze, să își creeze amintiri împreună, să se distreze cu props-urile și recuzita personalizată, și își vor dori să rămână alături de voi la petrecere pentru cât mai mult timp.

Zâmbete de poveste este un start-up plin de încredere, care își canalizează toate eforturile pentru a adăuga un plus de energie și vibrație pozitivă fiecărui eveniment.

 

De ce Zâmbete de Poveste

În spatele photo booth-ului Zâmbete de Poveste este o echipă implicată 100% în reușita evenimentului tău

Suntem tineri și înțelegem perfect noțiunea de distracție

Trăim la intensitate maximă fiecare moment și ne asigurăm că și invitații tăi vor face la fel

Înțelegem că fiecare eveniment este unic și ne adaptăm dorințelor tale

Îți oferim experiență și profesionalism, pentru ca tu să fii relaxat

Ce ne face diferiți

În primul rând, tratăm fiecare eveniment ca și când ar fi al nostru.

Acordăm atenție maximă dorințelor fiecărui client și nevoilor evenimentului său, începând de la decorul pentru photo corner, până la props-urile și recuzita adaptată tipului de eveniment.

Dispunem de mai multe panouri foto, ce pot fi personalizate la cerere, pentru a se integra perfect în tema aleasă pentru eveniment.

Indiferent că este vorba despre organizarea unei nunți sau a unui botez, a unei petreceri aniversare, a unui banchet, sau a unui eveniment corporate, distracția și buna-dispoziție vor face parte garantat din atmosferă. Îți oferim soluții simple și de efect, la provocările pe care le întâmpini.

Transport GRATUIT pe o rază de 120 km

Acoperim o zonă mare și ne putem deplasa oriunde în județele Sălaj, Cluj, Satu Mare, Oradea (Bihor), Bistrița și Alba, iar în limita a 120 Km transportul este GRATUIT.

Alege cabina foto oglindă Zâmbete de Poveste și vei avea parte de distracție garantată!