Servicii

Cabina foto oglindă este noul trend în materie de evenimente și aduce un plus de eleganță în combinație cu un photo corner spectaculos.
Ecranul mare cu aspect de oglindă și afișaj digital surprinde mult mai bine detaliile, în comparație cu o cabină foto obișnuită, iar personalizarea fotografiilor aduce nota de unicitate pe care o dorești.
Fotografiile printate pe hârtie de calitate vor rămâne pentru totdeauna dovadă că invitații tăi au fost mai mult decât bucuroși să vă fie alături. Vei putea spune că s-au distrat pe cinste!

Înțelegem că fiecare eveniment este unic, la fel cum ești și tu.

De aceea, ne adaptăm permanent tendințelor pentru ca evenimentul tău să iasă în evidență și să fie exact așa cum ai visat.

Nuntă

Închiriere cabină foto oglindă / photo booth pentru nuntă

Ai spus DA! Felicitări!

Cu siguranță îți dorești să ai parte de un eveniment unic, pe care l-ai conturat deja în minte de multe ori până acum. Cabina foto oglindă de la Zâmbete de Poveste poate fi exact detaliul care face diferența între un eveniment obișnuit și unul despre care se va vorbi și peste ani.

Știi de ce?

Pentru că invitații tăi își vor aminti întotdeauna cum s-au simțit, cât de mult s-au distrat și cum au făcut fețe amuzante în fața unei oglinzi, cu recuzită care mai de care mai haioasă.

Iar noi ne asigurăm că nu vor uita vreodată și vom surprinde totul în cele mai tari fotografii pe care le vei avea amintire de la nunta ta.

Și pentru ca totul să fie perfect, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de pachete de servicii, astfel încât să fie o potrivire perfectă între ce îți dorești tu și oferta noastră.

Scriem povestea ta, cu zâmbetul pe buze!

Botez

Închiriere cabină foto oglindă / photo booth pentru botez

Botezul este unul dintre momentele cele mai fericite în viața unor părinți. Iar micuțul sau micuța botezată merită să aibă o primă petrecere grandioasă.

Suntem mereu încântați să îți fim alături și ne asigurăm că toate clipele voastre de fericire vor fi imortalizate în cadre pline de duioșie și bucurie fără margini.

Fiecare invitat își va dori o amintire cu bebelușul, care va fi vedeta evenimentului. Iar o fotografie magnetică poate fi un mic cadou pe care îl veți oferi celor dragi, drept mulțumire că v-au fost alături.

Albumul cu pozele surprinse de oglinda foto va putea fi mai târziu o comoară prețioasă, pe care copilul să o păstreze cadou din partea părinților săi.

“Viața de familie este prima școală a emoțiilor” iar noi, la Zâmbete de Poveste, suntem fericiți să surprindem fiecare emoție într-o fotografie.

Știm că cei mici obosesc imediat, deci și petrecerea în cinstea lor ar putea dura mai puțin. De aceea, poți alege pachetul care crezi că se potrivește nevoilor tale.

Petreceri + Corporate

Închiriere cabină foto oglindă / photo booth pentru petreceri și evenimente corporate

Momentele importante în viața fiecărui om sunt ocazii unice de a petrece timp de calitate şi de a crea multe amintiri frumoase. Fie că este vorba de un banchet, o petrecere aniversara, o serbare, sau doar un eveniment restrâns în familie, sigur îţi vei aminti cu plăcere fiecare cadru.

De aceea, o oglindă magică va surprinde fiecare clipă de bucurie trăită în gașcă, cu colegii de școală, sau cu familia.

Rigoarea și ținuta sobră a unui eveniment corporate poate fi destinsă prin amenajarea unui colț foto, unde oglinda magică va surprinde fără echivoc succesul unor parteneriate sau bună-dispoziția unor întâlniri amicale.

La Zâmbete de Poveste punem întotdeauna pe primul plan reușita evenimentului tău, surprinsă în fața unei oglinzi foto/photo booth și imortalizată în fotografii magnetice.

Ai la dispoziție un timp limitat dar îți dorești să personalizezi momentul cu o cabină foto? Vizualizează pachetele disponibile și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai mult.

Majorate

Închiriere cabină foto oglindă / photo booth pentru majorate / 18th birthday

Majoratul este una dintre petrecerile la care visează orice adolescent și probabil că și tu ai planificat fiecare detaliu al petrecerii tale. 

Să ai alături gașca de prieteni, să vă distrați împreună în cea mai tare locație și să te bucuri de prezența oamenilor dragi sufletului tău îți va crea emoții de nedescris.

Iar dacă bucuria ta și emoțiile cu care pășești în viața de adult vor fi presărate cu un dram de spontaneitate în fața cabinei foto oglindă, atunci rezultatul va fi unul magic.

Imaginează-ți uimirea prietenilor tăi când vor vedea surpriza ce le-ai pregătit-o. Dar și atmosfera faină și destinsă care le va trezi cheful de distracție.

Și noi am fost ca tine și știm cât e de fain să fii în centrul atenției, înconjurat de toți cei dragi. Și mai știm că momente ca acestea merită să rămână pentru totdeauna imortalizate de photo booth-ul Zambete de Poveste.

Panou Foto

Închiriere panou foto sau photo corner personalizat

Uneori, evenimentul tău are nevoie doar de un strop de culoare pentru a fi desăvârșit.

Panourile foto Zâmbete de Poveste sunt create cu atenție pentru detalii, sunt disponibile în mai multe variante de culori și pot fi configurate pentru a se potrivi oricărei ocazii.

Îți dorești un decor care să iasă din tipare și să te reprezinte? Un photo corner personalizat poate fi exact elementul cheie care să atragă atenția tuturor invitaților.

Photo corner-ul amplu aduce în plus pata de culoare ce completează cabina foto oglinda magică și va fi fundalul potrivit pentru fotografiile tale, dar poate fi închiriat și separat.

Ești mireasă și vrei un decor special acasă? Dai o super petrecere și îți dorești un photo corner unde să îți faci selfie cu prietenii? Sau dorești să marchezi Petrecerea de Crăciun a companiei tale cu un decor personalizat?

Ne ocupăm de fiecare detaliu al decorului foto, pentru ca fotografiile tale să fie memorabile.

Alege din panourile existente, sau spune-ne ce îți dorești și îți vom crea un photo corner personalizat.